Hvorfor mobil hjemmeside?

Smartphones er det nye bærbare Internet, og har du ikke en ordentlig mobil hjemmeside, så taber du kunder. Kunder der har en dårlig oplevelse på mobil kommer meget sjældent tilbage.

Mobil er vigtigt

I takt med at flere brugere går på Internettet via deres smartphone, lægges der også et større pres på virksomhederne for at have en mobil hjemmeside.

Gør det nemmere

Mange kunder finder det nemmere at finde svaret på en mobil hjemmeside end at skulle ringe op. De behøver ikke længere at vente.

Service til dine kunder

Brugere som mødes af en dårlig eller ikke-eksisterende mobil hjemmeside, oplever en virksomhed der ikke interesserer sig for sine kunder.

Professionel

Få styr på din virksomheds mobile hjemmeside løsning, og giv dine kunder en professionel og behagelig oplevelse.


Mobile hjemmesider er ikke et modefænomen

Nordeuropæisk e-handel satte i 2013 rekord, med en omsætning på 230 milliarder kroner. Den danske e-handel tegner sig for omkring 60 milliarder, men det tal stiger stødt år for år.

Danmarks Statistik oplyser at i 2012 havde 73% af danskerne handlet på internettet, og at andelen af familier der ejer en tablet mere end fordoblede fra 2011 til 2012.

Teknologiske landevindinger påvirker vores liv på mange måder. På smartphone- og tablet-siden er der sket en rivende udvikling, som helt har ændret den måde hvorpå virksomhederne fremover skal kommunikere med deres kunder. Telefoner er i dag ikke bare bærbare apparater som kan anvendes til samtaler, men også små computere med Internet adgang.


Relevante produkter